SOMATODROL Danmark

Somatodrol hæver niveauet af din testosteron og HGH!

somatodrol danmark

Hvad er Somatodrol?

Somatodrol er et kosttilskud, der bidrager til at øge muskelmasse, hvis vigtigste komponent er en speciel formel GRTH Factor. Dens formel er en beta-alanin og arginin kombineret i unikke proportioner garanterer de bedste resultater. Det er denne formel, som er ansvarlig for at øge produktionen af testosteron og HGH, accelererer muskelvækst, regenerering af kroppen efter træning og giver den nødvendige energi til den næste serie af øvelser. Andre komponenter i tillægget omfatter cayennepeber, guarana og vitamin B12.

Danmark Steroider Somatodrol

Jeg er en professionel bodybuilder og regelmæssigt giver mig op for dopingtests. Kan jeg tage Somatodrol uden problemer?

Hver sportsmand federation har sine love og bestemmelser med hensyn til om visse stoffer er forbudt til forbrug for sine medlemmer. Sørg derfor for, at du gør alt i overensstemmelse med de gældende regler, snak om Somatodrol med din træner, læge med henblik på at eliminere risikoen. Hvis du vælger at bruge Somatodrol, bliver vi glade, fordi vi vil hjælpe dig med gå videre i sporten, fordi det gælder om at være den bedste!

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *